Scouterna

Aktuellt

Bli GVB-supporter och stöd kåren

I scouterna får barn och ungdomar vara med i en verksamhet som är rolig, spännande, lärorik och som utvecklar och förbereder dem för världen. Med cirka 250 medlemmar är vi en av Sveriges största scoutkårer. Bra scoutverksamhet leder till många scouter!

Det är inte ovanligt att en scoutledare i GVB lägger ner mellan tio och tjugo timmar i veckan på sin avdelning och kåren. Detta arbete görs helt ideellt och utan ekonomisk ersättning. Faktum är att våra scoutledare själva betalar medlemsavgift.

Vi har också en ekonomisk verklighet att hantera. En av våra största kostnader är lokalhyrorna för Rehnsgatan och Bredängsvägen. Avgifterna till riksorganisationen och Stockholm Scoutdistrikt äter upp en stor del av medlemsavgiften. Samtidigt ligger bidragen från kommun och stat stilla på en låg nivå.

Vi hoppas därför på ditt stöd för att kunna fortsätta bedriva fantastisk barn- och ungdomsverksamhet i GVB. Läs mer nedan om de olika alternativ du som privatperson eller som företagare har för att stödja oss ekonomisk.
Läs mer här:

2018-01-19 till 2018-03-19

 

Om oss

Scoutkåren Gustaf Vasa-Bredäng har verksamhet i Vasastan och i Bredäng.

Vi är en del av Scouterna och Stockholms Scoutdistrikt

GVB på Facebook

Aktuellt

Kårövernattning och Sommarläger
2019-05-12

Jubileumsbrev 1
2019-01-26

Vad händer i maj?
2019-05-10

Terminsprogrammet

VT-2019 Maj v. 22
on 29 Kvart i Gustaf, Torpet
to 30 Kårdag & Terminsavslutning
Jun v. 22
lö 01 Stockholm Marathon
v. 23
to–sö 06–09 Arbetshelg, Pettersberg

[Mer]

Kontakt

Allmänna frågor:
info@gvb.nu

Om webb-platsen:
webmaster@gvb.nu