Scouterna

Aktuellt

Infoblad 5 - Maj 2018

Ko har ordet:
 
Körsbärsträden står i full blom runtom i Stockholm och värmen stålar på våra längtande kroppar. Maj månad, det är då allt händer samtidigt. Passa nu på att njuta av ljumna kvällar och de sista avdelningsmötena för terminen.
 Den 30 maj avslutar vi denna termin tillsammans ute i Bredäng (inbjudan finns på hemsidan). Några av oss drar på läger inom kort, andra väntar till slutet av sommarlovet.
 Styrelsen har påbörjat arbetet med att knyta ihop detta år och startat planeringen inför nästa. Mycket troligt är att våra Utmanarscouter är lite slut efter kårtävlingen Lådan, där vinnande par får äran att vara innehavare av "LÅDAN" som enbart får öppnas av vinnare och tidigare vinnare.
 Tankar som infinner sig är att vi som kår faktiskt fyller hela 95 år under nästa verksamhetsår. Vad ska vi hitta på då? Har ni idéer så får ni gärna kontakta mig.
 Några varma tankar på er väg i sommar: Endast de som riskerar att gå för långt kan någonsin få reda på hur långt man kan gå. Du är modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du förstår. Ha nu en fantastisk sommar, så ses vi efter sommarlovet igen.
 Med varma scouthälsningar
 Kårordförande
 Patrik "Moberg" Anelli
Läs hela infobladet

2018-05-29 till 2018-06-06

 

Om oss

Scoutkåren Gustaf Vasa-Bredäng har verksamhet i Vasastan och i Bredäng.

Vi är en del av Scouterna och Stockholms Scoutdistrikt

GVB på Facebook

Aktuellt

Kårövernattning och Sommarläger
2019-05-12

Jubileumsbrev 1
2019-01-26

Vad händer i maj?
2019-05-10

Terminsprogrammet

VT-2019 Maj v. 22
on 29 Kvart i Gustaf, Torpet
to 30 Kårdag & Terminsavslutning
Jun v. 22
lö 01 Stockholm Marathon
v. 23
to–sö 06–09 Arbetshelg, Pettersberg

[Mer]

Kontakt

Allmänna frågor:
info@gvb.nu

Om webb-platsen:
webmaster@gvb.nu