Scouterna

Kårstyrelsen

möten, kallelser, protokoll mm

Mötena är öppna, alla medlemmar är hjärtligt välkomna! Kontakta kårsekreteraren för mer information.

Här finns avdelningsrapporten:
– Skriv avdelningsrapporten som du vill ha den i protokollet, den kommer inte att redigeras för protokollet.
– Skicka in avdelningsrapporten senast midnatt lördagen före KS.

Denna sida gäller från och med 2015. Äldre möten hitter du här och här.
Datum:
sö 1 sep 2019
Tid:
16.00
Möte:
KS469 
Plats:
Minneberg 
Agenda:
PDF  
Protok:
 
Anmäla:
PDF  
Övrigt:
Välkomna till ett nytt verksamhetsår och en ny termin! Vi kommer börja terminen med ett KS och workshops om kommande verksamhetsår hemma hos Moberg. Mötet börjar klockan 16 och mat (modell middag med fika) kommer att serveras! Varmt välkomna till ett annorlunda KS! När: Söndagen 1 september, 16:00 (Vi räknar med att vi är färdiga senast 20) Var: Hos Patrik "Moberg" Anelli, Svartviksslingan 94, Minneberg/Alvik Hur tar man sig dit?: Kommunalt T-bana Alvik (uppgång Alviks södra). Buss 114 till Minneberg eller gå 10 min. Anmälan: Senast 31/8 per mail till au@gvb.nu. Meddela allergier/matpreferenser Avdelningsrapport: Kom ihåg att skriva er avdelningsrapport och se till att den är inskickad senast på fredagen (vid midnatt) innan KS. Då hinner alla läsa rapporten och ni behöver inte dra allt på mötet - det räcker med att svara på eventuella frågor! Pssst..Det är helt ok att någon annan på avdelningen skriver den.. Avdelningsrapporten hittar du här: http://gvb.nu/for_oss/ks/avdrapport/index.html  
Datum:
sö 18 aug 2019
Tid:
17.30
Möte:
KS468 
Plats:
Lokalen Rehnsgatan 
Agenda:
 
Protok:
PDF  
Anmäla:
 
Övrigt:
KS direkt efter KST2019  
Datum:
sö 18 aug 2019
Tid:
14.00
Möte:
KST 
Plats:
Rehnsgatan 16 
Agenda:
Läs mer  
Protok:
Läs mer  
Anmäla:
 
Övrigt:
 
Datum:
ti 13 aug 2019
Tid:
20.30
Möte:
KS467 
Plats:
Telefonmöte 
Agenda:
PDF  
Protok:
PDF  
Anmäla:
PDF  
Övrigt:
 
Datum:
sö 9 jun 2019
Tid:
18.30
Möte:
KS466 
Plats:
Lokalen Bredäng 
Agenda:
PDF  
Protok:
PDF  
Anmäla:
PDF  
Övrigt:
Nu är det dags för terminens sista KS (även fast det eg är nytt verksamhetsår..) Vi har en hel del punkter där vi behöver fatta beslut på detta KS så vi behöver vara beslutsmässiga. Vänligen kom på mötet. Vi var tyvärr inte beslutsmässiga på förra KS.. Vi kommer att fastställa budget för kårlägret på detta möte. Om ni har frågor till lägerledningen är det bra att skicka dem till lägerledningen INNAN mötet så de har en chans att förtydliga budget eller förändra INNAN mötet. Förslaget till budget är bifogat. Bifogat finns även det obearbetade förslaget till verksamhetsplan för 2019/2020. Jag saknar just nu det bearbetade förslaget från mötet innan förra KS. Förhoppningsvis kan jag skicka ut det riktiga förslaget imorgon. Vi bör fastställa vårat förslag till verksamhetsplan till KST på detta möte. Det är även dags att skicka in verksamhetsberättelser för det gångna året så att vår verksamhets är snyggt redovisad. Om ni undrar HUR det ska finnas så finns gamla verksamhetsberättelser på gvb.nu/kst18 eller /17 eller /16 osv.. SISTA DAGEN att skicka in verksamhetsberättelsen detta till mig är 23 juni (Midsommarhelgen). Filen ska vara i doc/docx tack! (Jag behöver också få tid att sammanställa allt och formatera det innan det skickas till revisorerna och till KST.) *Kom ihåg att skicka in avdelningsrapporten i tid (senast fredag midnatt) på http://gvb.nu/for_oss/ks/avdrapport/index.html  
Datum:
sö 5 maj 2019
Tid:
18.30
Möte:
KS465 
Plats:
Lokalen Bredäng 
Agenda:
PDF  
Protok:
PDF  
Anmäla:
PDF  
Övrigt:
Nu är det dags för ett nytt KS, det sista för detta verksamhetsår! (Det kommer dock ett till denna termin, den 9e juni!) Innan detta KS är alla välkomna till ett öppet möte gällande Verksamhetsplan och Budget för verksamhetsåret 2019/2020. Mötet börjar 17:00 i lokalen på Bredängsvägen. Sprid detta till era ledarteam och scouter. ALLA intresserade är välkomna. Bifogat finns den på KST 2018 fastställda verksamhetsplanen för verksamhetsåret vi är i just nu. Om ni inte kan komma på mötet men har önskemål eller förslag på punkter, aktiviteter eller annat till verksamhetsplanen eller budgeten - skicka in era åsikter till AU senast 15.00 på söndag 5/5. *Kom ihåg att skicka in avdelningsrapporten i tid (senast fredag midnatt) på http://gvb.nu/for_oss/ks/avdrapport/index.html *Kom ihåg att börja skriva på verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret som gått (HT18/VT19). Deadline att lämna in är 23 juni (midsommarhelgen).  
Datum:
sö 7 apr 2019
Tid:
18.30
Möte:
KS464 
Plats:
Lokalen Bredäng 
Agenda:
PDF  
Protok:
PDF  
Anmäla:
 
Övrigt:
*Lägerberättelser - kom igen... Snart är det dags att skicka in verksamhetsberättelsen...då är det skönt att denna är klar! *Kom ihåg att fylla i avdelningsrapporten. SPECIELLT om du inte kan komma på mötet. Den ska vara inskickad senast på fredagen (vid midnatt) innan KS. Du hittar den HÄR eller http://gvb.nu/for_oss/ks/avdrapport/index.html *Meddela AU om ni inte kommer på mötet. Efter detta KS skickas Infobladet ut den 8/4. Månadens avdelning är KiG! Om det är något speciellt ni vill ha med i infobladet - meddela Peter snarast!  
Datum:
sö 3 mar 2019
Tid:
18.30
Möte:
KS463 
Plats:
Lokalen Bredäng 
Agenda:
PDF  
Protok:
PDF  
Anmäla:
PDF  
Övrigt:
Hej alla! Nu är det snart dags för ett nytt KS! Här kommer kallelsen till den. Jag bifogar även underlaget till en beslutspunkt På senaste KS var vi inte beslutsmässiga, AU hoppas att fler kommer till detta KS.. *Kom ihåg att skicka in avdelningsrapporten i tid (senast fredag midnatt) på http://gvb.nu/for_oss/ks/avdrapport/index.html *Kom i håg att det är planering av den gemensamma delen av kårövernattning klockan 14.00 innan KS. Representanter från varje avdelning ska delta.  
Datum:
sö 3 feb 2019
Tid:
18.30
Möte:
KS462 
Plats:
Scoutlokalen Bredäng 
Agenda:
PDF  
Protok:
PDF  
Anmäla:
 
Övrigt:
Nu är det snart februari och då är det dags för ett nytt KS. Denna termin är vi i Bredäng så kom ihåg att åka till rätt lokal! *Lägerberättelser - kom igen... Snart är det dags att skriva verksamhetsberättelsen...då är det skönt att denna är klar! *Kom ihåg att fylla i avdelningsrapporten. SPECIELLT om du inte kan komma på mötet. Den ska vara inskickad senast på fredagen (vid midnatt) innan KS. Du hittar den HÄR eller http://gvb.nu/for_oss/ks/avdrapport/index.html *Meddela AU om ni inte kommer på mötet.  
Datum:
sö 13 jan 2019
Tid:
09.30
Möte:
KS461 
Plats:
Pettersberg 
Agenda:
PDF  
Protok:
PDF  
Anmäla:
 
Övrigt:
 

Om oss

Scoutkåren Gustaf Vasa-Bredäng har verksamhet i Vasastan och i Bredäng.

Vi är en del av Scouterna och Stockholms Scoutdistrikt

GVB på Facebook

Terminsprogrammet

HT-2019 Sep v. 38
v. 39
fr–sö 27–29 Kvart i Gustaf, Invigningsövernattning
fr–sö 27–29 Skogsmännen, Invigningsövernattning
lö–sö 28–29 Rovfåglarna, Invigningshajk

[Mer]

Kontakt

Allmänna frågor:
info@gvb.nu

Om webb-platsen:
webmaster@gvb.nu