meny meny meny meny meny   meny
meny meny meny meny meny meny
 

Supporters

Bli GVB-supporter och stöd kåren!

I scouterna får barn och ungdomar vara med i en verksamhet som är rolig, spännande, lärorik och som utvecklar och förbereder dem för världen. Med cirka 250 medlemmar är vi en av Sveriges största scoutkårer. Bra scoutverksamhet leder till många scouter!

Det är inte ovanligt att en scoutledare i GVB lägger ner mellan tio och tjugo timmar i veckan på sin avdelning och kåren. Detta arbete görs helt ideellt och utan ekonomisk ersättning. Faktum är att våra scoutledare själva betalar medlemsavgift.

Vi har också en ekonomisk verklighet att hantera. En av våra största kostnader är lokalhyran för Rehnsgatan som nyligen har fördubblats. Avgifterna till Svenska scoutförbundet äter upp en stor del av medlemsavgiften. Samtidigt ligger bidragen från kommun och stat stilla på en låg nivå. De nya fina tält som köptes in till sommarens läger har gjort ett stort hål i vår kassa och vi kommer att behöva köpa fler tält.

Vi hoppas därför på ditt stöd för att kunna fortsätta bedriva fantastisk barn- och ungdomsverksamhet i GVB. Läs mer nedan om de olika alternativ du som privatperson eller som företagare har för att stödja oss ekonomisk.

Bli GVB-supporter och få ett snyggt diplom!

  • Bli Guld-supporter! För 1 000 kr får du ett inramat supporterdiplom och ditt namn på vår supportersida på gvb.nu.
  • Bli Silver-supporter! För 500 kr får du ett supporterdiplom och ditt namn på vår supportersida på gvb.nu.
  • Bli Brons-supporter! För 200 kr får du ett supporterdiplom och ditt namn på vår supportersida på gvb.nu.

    Fyll i formuläret nedan och sätt in ditt belopp på PG 80 55 58-4.

För dig som är företagare, köp en reklamplats på gvb.nu med företagets logga!

  • Guldnivå, 5 000 kr! Reklamplats på gvb.nu, inramat supporterdiplom och företagets namn på vår supportersida! Gäller ett år och kan faktureras.
  • Silvernivå, 2 500 kr! Reklamplats på gvb.nu, supporterdiplom och företagets namn på vår supportersida! Gäller ett år och kan faktureras.
  • Bronsnivå, 1 000 kr! Reklamplats på gvb.nu, supporterdiplom och företagets namn på vår supportersida! Gäller ett år och kan faktureras.

    Fyll i formuläret nedan och sätt in ditt belopp på PG 80 55 58-4 (eller ange i formuläret att du vill ha en faktura).

Namn:

E-postadress

Telefon:


Jag är:
    Belopp:
    Betalningssätt:

Jag önskar vara anonym och inte synas på hemsidan

Kommentar:


Uppdaterad: den 15 december 2015 | Ansvarig: webmaster@gvb.nu